Veel gestelde vragen

 

1. Is IPL ontharing ook laserontharing? 

Zowel IPL als ELOS zijn GEEN lasers! Beide worden vaak ten onrechte lasers genoemd maar zijn veel minder effectief dan bijvoorbeeld de Soprano ICE PLATINUM. Zowel IPL als ELOS ontharing zijn lichtflitsmethodes die gebruik maken van een Xenon flitslamp. Zo’n lamp produceert een volledig spectrum aan licht en is hiermee veel minder effectief. De Soprano Ice Platinum levert een lichtbundel op 3 golflengtes: 810nm, 755nm en 1064nm. Deze golflengtes zijn op basis van wetenschappelijk onderzoek benoemd tot de meest effectieve golflengtes om haren te verwijderen.

 

2. Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor een blijvend resultaat?

De reproductie van haartjes verschilt per persoon. En zelfs per gebied! Onder normale omstandigheden zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig. Bij de intake kunnen we hier dieper op ingaan en het te behandelen gebied beoordelen.

 

3. Kan donker- of zongebruinde huid ook gelaserd worden?

Uiteraard. Dat is een van de belangrijkste eigenschappen van de Soprano Platinum. De behandeling is geschikt voor elk huidtype.

 

4. Is laserontharing gevaarlijk?

Bij Pretty People staat veiligheid voorop. Daarom hebben wij gekozen voor het meest veilige apparaat dat op de markt beschikbaar is. De Soprano Platinum werkt in plaats van met een hoge piek-energie met een hoge gemiddelde energie (de zogeheten SHR techniek). Dit zorgt voor een optimale warmtegeleiding in de huid. Daarmee is er weinig kans op verbranding en pigmentverschuivingen en dat maakt hem zeer veilig. Het 100% doeltreffende gebruik van zijn drie golflengten in combinatie met de SHR techniek maakt hem uniek.

 

 5. Waarom is de Soprano Platinum niet te vergelijken met andere ontharingsapparaten?

Klassieke ontharingsapparaten werken met een enkele hoge dosis piek-energie, wat resulteert in zowel pijn als potentiële brandwonden!

De Soprano Platinum werkt totaal anders: doordat de ingebrachte energie gecontroleerd stijgt, gecombineerd met de unieke verkoelingstechnologie, voelt u nagenoeg niets terwijl er toch heel effectief en veilig behandeld wordt. Omdat het handstuk continu in beweging is wordt de behandeling door cliënten vaak vergeleken met een “hot stone massage”.

 

6. Vanaf welke leeftijd kan er worden behandeld?

Vanaf 18 jaar. Ben je jonger, dan vragen we je om je ouders/verzorgers mee te nemen.

 

7. Is pinnen mogelijk?

Jazeker. Pinnen en contante betaling zijn mogelijk.

 

8. Kunnen gevoelige gebieden zoals oren en neusranden ook behandeld worden ?

Voor de gevoelige gebieden zoals oren en neus heeft “Pretty People” speciale accessoires aangeschaft. Met een speciaal opzetstuk voor optimale geleiding van het laserlicht wordt ongewenste haargroei, ook op deze plekken, dankzij de zeer effectieve techniek van de Soprano Platinum tenietgedaan.

 

9. Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Bij het afnemen van een pakket is het mogelijk om in twee termijnen te betalen.

 

10. Hoeveel tijd neemt een behandeling in beslag?

Dit verschilt per gebied en per indicatie. Het behandelen van een gebied ter grootte van 15 bij 20 centimeter (A5-formaat), neemt gemiddeld circa 2 tot 3 minuten in beslag.

Bij “Pretty People” kunt u er vanuit gaan dat we alle tijd voor uw nemen om een optimaal resultaat te behalen. Dus geen  “de volgende klant wacht al…” stress. Integendeel: bij ons staan service en kwaliteit voorop, in een relaxte sfeer!

Wilt u meer informatie?

Uw naam?

Uw telefoonnummer:

Uw emailadres

Opmerkingen?


PRETTY PEOPLE

Van Gentstraat 62

1055 PJ AMSTERDAM

+31 (0)20 774 24 23

info@prettypeople.nl